SÄÄNNÖT

Kaikkien hallilla kävijöiden tulee sekä turvallisuuden että yleisen viihtyisyyden takaamiseksi noudattaa Liikuntakeskus Kraftverkin järjestyssääntöjä sekä henkilökunnan antamia ohjeita. Harjoittelu tapahtuu jokaisen omalla vastuulla, alaikäisten harjoittelu on huoltajan vastuulla.

Vapaavuoroilla on toiminallinen sali ja voimistelusali liikkujien vapaassa käytössä. Vapaa-ajat on tarkoitettu kaiken ikäisille, niin lapsille kuin aikuisillekin. Turvallisuuden takaamiseksi alle 9 vuotiaat voivat osallistua kuitenkin vain huoltajan valvonnassa.

Vaaraa tai häiriötä aiheuttavat harjoittelijat voidaan poistaa hallista, jolloin sisäänpääsymaksua ei palauteta.

HUOM! Alle 18-vuotiailta tarvitaan vanhempien kirjallinen lupa (lataa tästä). Lapsi pääsee pomppimaan vasta kun huoltaja on saapunut lapsen kanssa paikan päälle täyttämään vastuuvapautuslomakkeen.  Kaikkien Kraftverkissä treenaavien henkilöiden tulee täyttää vastaanotosta saatava vastuuvapautuslomake.
Maksua ei peritä huoltajilta, jotka ainoastaan valvovat lapsia voimistelutiloissa. Voimisteluaika on 3h/kerta, vapaa-ajan puitteissa. Vapaavuoroihin osallistuvia ei ole vakuutettu.

  • Kaikilta tomintasalia ja voimistelusalia käyttäviltä edellytetään liikunnallista vaatetusta (esim. t-paita ja shortist, ei farkkuja). Salilla ollaan avojaloin tai sisäliikunta jalkineilla. Ei mustapohjaisilla kengillä pehmeälle puolelle, eikä lainkaan kengissä trampoliinille tai ilmavolttiradalle.
  • Ei karkkia, limuja yms muita herkkuja salille. Kunnon ruokaa ja eväitä saa nätisti syödä eteisessä sohvapöydän ääressä.
  • Anna palautetta. Kerro, jos keksit jotain parannettavaa, huomaat että jotain puuttuu (wc-paperi, mankka, jne) tai huomaat että jokin on rikki.  Kerrothan meille asiasta mahdollisimman nopeasti, jotta ehdimme reagoimaan siihen pikaisesti :-) TERVETULOA!