Mistä kaikki alkoi?

Olipa kerran eräs kaunis pyhäpäivä, kun mietimme mitä sitä tänään tekisi. Noh, treenata tietenkin, mutta missä?! Mihinkään mieluisaan paikaan ei pääse pyhäpäivänä. Oli pääsiäinen, ja reissasimme neljänä perättäisenä päivänä kaupungista toiseen treenimestan perässä. Turhautumisen tunne kasvoi ja kasvoi, kunnes eräällä kotimatkalla Jomppe heitti ajatuksen että mitäs jos avataan oma leikkipaikka. Ei hetkenkään empimistä, ja seuraavana iltana oltiin jo katsomassa halliehdokasta. Rohkeaa vai typerää? Emme tiedä vieläkään, mutta emme ole sekuntiakaan katuneet!

Millaisen leikkipaikan avaisi? No sellaisen mistä itse olemme haaveilleet, kaikki kiva saman katon alla…ainakin iso trampoliini, paljon pehmeää tilaa ja voimisteluvälineitä sekä paljon tilaa toiminnalliselle harjoittelulle! Ja siihen paljon toivoa että joku muukin ajattelisi asiaa samalta kantilta… Tuleeko tämä toimimaan? No ei käynyt mielessäkään kyseenalaistaa!

Löydettiin täydellinen halli, saatiin avaimet käteen jolloin Joni totesi “smick smack, pari viikkoa niin kaikki on valmista!..Tosta vähän revitään, pikkasen maalia tonne ja tonne ja matot kehiin..” 8 viikkoa, muutama kirosana, sähköisku, mustelma ja harmaa hius myöhemmin vietettiin avajaisia. Mikä fiilis! Joka päivä aherrettiin aamusta iltaan, suurin osa remppavaiheista opittiin kantapään kautta, mutta nyt osataan vaikka mitä! Eli jos vaan tarvitset apua, niin täältä löytyy purkumiestä, maalaria, putkaria, kaakeloijaa, siivoojaa, sähköasentajaa, ilmastointiasentajaa ja kaikkea siltä väliltä!

….Ja kohta on remppa vol 2 myös valmiina…. 😀