Synttärit

Tuo lapsilaumat tänne viettämään riemukkaita synttäreitä kotisohvalla pomppimisen sijaan! Valitse itsellenne mieluinen paketti – koko homma tarjoiluneen ja ohjelmineen meidän puolesta hoidettuna, tai pelkkä tilavuokra omilla ohjelmanumeroilla ja kakkuloihdinnoilla höystettynä, tai ehkä jotakin siitä väliltä?

 

Varauslomakkeeseen

 

Pingviinisynttärit:

Pingviinisynttäreillä koko Pomppupuoli varattuna synttärivieraille 2h, josta alussa 20 min toiveen mukaista ohjattua toimintaa. Mukaan kuuluu synttärinurkkaus kattauksineen, sekä mehuboolia, vesikannuja ja hedelmiä. Erilaisia kulhoja ja tarjoiluvälineitä käytettävissä mahdollisia omia tarjottavia varten. Synttärisankarille Kraftverk-lahja.

Hinta 279e / max.  15 lasta. (Ekstramuksut +15e/nenä)

 

 

 

hipposynttari-1

 

Hipposynttärit:

Hipposynttäreillä koko Pomppupuoli varattuna synttärivieraille 2h, josta alussa 40 min toiveen mukaista ohjattua toimintaa. Mukaan kuuluu synttärinurkkaus kattauksineen, sekä pikkupullia, popcornia, karkkia, mehuboolia, vesikannuja ja hedelmiä TAI vihannes-/juurestikkuja ja dippejä, popcornia, hedelmiä, mehuboolia ja vesikannuja. Erilaisia kulhoja ja tarjoiluvälineitä käytettävissä mahdollisia omia tarjottavia varten. Synttärisankarille Kraftverk-lahja.

Hinta 299e / max.  15 lasta. (Ekstramuksut +17e/nenä)

 

 

 

 

 

Tiikerisynttärit:

kv-tiger
Tiikerisynttäreillä koko Pomppupuoli varattuna synttärivieraille 2h, josta alussa 40 min toiveen mukaista ohjattua toimintaa. Mukaan kuuluu synttärinurkkaus kattauksineen, sekä näyttävä kakku(prinsessa-, kinuski- tai suklaakakku) pikkupullia,
popcornia, karkkia, vihannes-/juurestikkuja ja dippejä, mehuboolia, vesikannuja ja hedelmiä. Erilaisia kulhoja ja tarjoiluvälineitä käytttävissä mahdollisia omia tarjottavia varten. Synttärisankarille Kraftverk-lahja.

Hinta 369e / max.  15 lasta. (Ekstramuksut +19e/nenä)

 

Varauslomakkeeseen

 

Tilavuokra:

Pomppupuolen tilavuokra, kysy myös mahdollisista muista ajoista kuin alla olevista! Hinta 230e.(2h). Myös 1 h mahdollista.